Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Where is Lithuania?
Enya Fans Forum > Enya Fans Organization > From Where I Am
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Seruni
I understand what do you want to say,LandL...
Oh..no!!Your English is quite good..
happy.gif Where do you come from???
LandL
QUOTE(Seruni @ Oct 22 2005, 07:34 AM)
I understand what do you want to say,LandL...
Oh..no!!Your English is quite good..
  happy.gif Where do you come from???
*

Thanks Seruni hug.gif I'm from Lithuania innocent.gif
Seruni
Where is Lithuania??
Is it in English area?? hug.gif
LandL
Hello Seruni smile.gif

Lithuania lies in the eastern Europe, on the coast of the Baltic Sea. In the north Lithuania borders with Latvia, in the east and south with Byelorussia, in the south-west with Poland and with the Kaliningrad region of the Russian Federation.

In the map, Lithuania is here:

user posted image

I think, Seruni, now you will know, where is Lithuania hug.gif
Seruni
Thank you..!! hug.gif
Seruni
Hey...I love your new signature!! wub.gif
LandL
Hello Seruni,
You are welcome, nice to help you smile.gif

Thanks Seruni hug.gif I like your signature too happy.gif flowers.gif
LandL
Leya laugh.gif laugh.gif happy.gif
Seruni
Yuo're welcome.
Would you like if I send you Enya's postcards?
LandL
Leya, ne zinok nieko dar negirdejau, niekur nemaciau kad butu parasyta... Nervas net ima, kiek gi galima laukti, jau lapkritis, tuoj albumas bus pardavime, visur tik atsiranda naujienos apie Armarantine, tik ne pas mus. Ai, zinai atsilikusi salis, nenoriu cia garsiai visiems skelbti wacko.gif Tikiuosi niekas nesupyko blush.gif

Seruni, Enya's postcards? Oh yes wub.gif
Seruni
Ok,maybe I'll send them next month... biggrin.gif hug.gif
LandL
Thanks Seruni, I will be waiting with impatience hug.gif
Seruni
You can send your address at: seruni4soul@yahoo.com hug.gif
LandL
Oh, yes, it would be great... Please Violet flowers.gif
Violet
QUOTE(Leya @ Nov 7 2005, 05:22 PM)
TO VIOLET: Please Violet could I talk sometimes with LandL in Lithuanian here?Only here and about Enya of course, it would be very nice, what do you think?
*

Sure you can! We never had problems with foreign languages smile.gif
If only there were around more Lithuanian fans of Enya we could even start a little forum in your language...

Seruni
Of course,I'll be very pleased if I can also send you Enya's postcards. hug.gif
Leya and LandL,send me your address at seruni4soul@yahoo.com
I'll send them next month.As soon as possible smile.gif
LandL
THANKS Violet flowers.gif hug.gif
LandL
Labas Leya flowers.gif
Tikrai labai smagu, kad gavome tokia, kaip pasakyt, dovana pabendrauti savo kalba forume smile.gif Nes taip idomiai sneketi viena su kita anglu kalba laugh.gif

Labai puikus klausimas. Na as atsimenu kaip nuolat girdedavau Enya dainas per radija. Tada buvo labai populiari daina Orinoco Flow, tai tiesiog sirdis suvirpedavo isgirdus, o paskui dar ir kitas Enya dainas. Paskui atsimenu diena, kai per televizoriu rode Only Time video, tai su dziaugsmu ziurejau, ir supratau, kad man ta muzika labai patinka. Na as tikrai nepamenu kiek man tada buvo metu.. Bet dar neturejau nei cd grotuvo, buvo prabanga tais laikais laugh.gif Tai taip ir svajojau, kol isigisiu Enya cd. Turejom kasete, bet brolis, kazka ant virsaus uzrase. Ech. Na, tada dar nebuvau fane, tiesiog labai labai patiko. Kuo toliau tuo labiau troskau isgirsti daugiau Enya dainu. Pirmas kompaktas (jau praejus ilgam laiko tarpui) kuri pasiskolinau buvo "Sheperd moons", nezinau kiek as kartu ji klausiau laugh.gif Tada norejau daugiau ir daugiau. Gal nuo tada ir pradejau tapti fane po truputi, is pradziu namiskiai nieko nezinojo apie mano megstamiausia atlikeja, buvau uzsislepusi :D Na bet dabar tai visiskai visi viska zino ir jauciuosi puikiai.

Man Enya muzika patinka, nes tai yra kazkas stebuklingo, kazkas nepaprasto, tie visi instrumentai, balsas, tiesiog nemoku pasakyti kaip man patinka. Klausau ir pasineriu i ta muzika, klausau kiekvieno skambesio, tiesiog fantastika. Jauciasi ta tikroji keltiska dvasia. Ypac balsas, pats graziausias balsas pasaulyje... wub.gif

Ka mano artimiausi zmones? Na brolis tai turbut kaip ir visi broliai nemegsta ir juokias is manes, kai as garsiai dainuoju atsisedusi smile.gif Na bet apsiprato ir tenka jam irgi kartais pasiklausyti laugh.gif Na kiti artimieji, nieko lyg ir, nesikrausto is proto kaip as, bet lyg ir prie sirdies. Tik kai jau istisai leidziu be perstojo, tai pasako, kad uzleisciau ka nors kitka, nes nusibodo... Va taip va mano apie Enya mano artimieji...
Oho kiek as cia prifilosavau smile.gif Tiesiog kai savo kalba rasyti gali, tai zodziai liejasi laisvai happy.gif Butu faina, jei atsirastu daugiau lietuviu rolleyes.gif

Na o kokia tavo buvo tavo ta pradzia? Ir kodel tau patinka Enya? Tikrai butu idomu suzinoti..

Niu tai iki kito karto hug.gif
Have a nice day (taip graziau skamba laugh.gif )
Seruni
LandL and Leya,I have received and replied your e-mail! hug.gif
LandL
O, Leya, labai idomi istorija, kokie grazus zodiai, taip faina buvo skaityti. Tiesiog skaitau ir vaizdiniai mintyse iskilo happy.gif Wow, kaip faina, kad sokai, ir dar pagal Enya muzika, turetu atrodyti tikrai nepakartojamai thumbsup2.gif He, idomu ka tada mokykloj galvojo mokiniai ir mokytojai, kai visus sokius statydavai pagal jos muzika? laugh.gif Tikrai labai faina smile.gif Tu tikra saunuole flowers.gif Daugiau tokiu kaip tu, he he, butu labai idomu pamatyti.. skamba Enya daina, iseina faini zmogeliukai ir soka, susilieja su ta muzika ir atiduoda visa save, kad sokis ir muzika taptu kaip vienas, be galo idomu kaip atrodydavo tavo statyti sokiai...
As irgi dabar ne dienos negaliu be Enya muzikos. Sios muzikos poreikis man yra toks pat kaip oras, maistas, tiesiog nebeisivaizuoju savo gyvenimo, jei negaleciau klausytis Enya... Ji skamba ne tik mano ausyse, bet ir mano telefone (gaila be zodziu).
Sis forumas labai man patinka, as taip pat niekur daugiau nesiregistravau ir nesiregistruosiu, nes manau cia pats sauniausias forumas, visi labai draugiski ir malonus, tiesiog kai prisedu prie interneto iskart einu i sita foruma smile.gif Smagu bendrauti su zmonemis, kuriuos sieja vienas ir tas pats dalykas, su niekuo kitu taip nepasnekesi, taip nepabendrausi kaip cia. Cia visi vienas kita supranta, padeda, tiesiog sitas forumas jau kaip namai pasidare wub.gif Ir as daznai pagalvoju, kodel as anksciau neismokau naudotis, nesupratau kaip ir kas, juk nebuvo taip sunku, na bet dabar labai dziaugiuosi, kad galiu bendrauti cia su visais. Tikrai taip keista cia skaityt lietuviskai happy.gif Labai faina, vis dar negaliu atsidziaugti, visgi forumas yra forumas, o el.pastas tai man kazkaip netraukia. As dazniau uzsuku i si foruma, negu savo pasto dezute laugh.gif
Maciau, ten idejo kazkas Amarantine video istraukas kaip supratau, ir vel man problema su tuo real playeriu. Cia kompiuteriu klasej nera tokio dalyko ir instaliuoti yra uzblokuota.. taip liudna, kad negaliu pasiziureti, bet nieko, grisiu namo kada ir paziuresiu, bet tas smalsumas neduoda ramybes blush.gif
As irgi cia ieskojau radio stociu tinklapiuose ka nors apie Amarantine, kada gors ir pan. bet nieko neradau dar kol kas. Sakiau, kad rasysiu laiskus i pagrindines stotis, kad ka nors darytu laugh.gif
Kokios yra tavo 3 pacios megstamiausios Enya dainos? Man tai labiausiai patinka Only Time, Ebudae, Only If, aisku visos dainos be galo megstamos, bet taip idomu, kokios pacios megstamiausios smile.gif Pati is paciu megstamiausiu tai Only Time, na pats tekstas tiesiog labai su gilia mintimi, tai daina suteikianti susimastymo apie visa supanti pasauli ir apskritai apie gyvenima..., na, o dainos muzika ir balsas tai net be zodziu, jie visa laika yra nepaprasti, virpinantys sirdi ir tokie nuostabus, kad nemoku zodziais apsakyti wub.gif
LandL
Sveika Leya flowers.gif
Nieko nieko, buna ir man, kad mokslai ir visokie kiti darbai taip uzspaudzia, kad nebelieka laiko niekam kitam, ir tikrai nera labai dziaugsminga closedeyes.gif Na bet dabar jau nusikraciau visais tos praktikos popierizmais ir galiu nors trumpam lengviau atsikvepti, kol dar nieko rimto neuzdave.. Tai sakai Mandarinais dar nekvepia pas tave? Mmm as taip juos megstu ir jau pas mus kvepia pilnu tampu, kilogramas po 3 litus happy.gif Man tas kvapas iskart kaledas primena, turbut jei ir vasaros vidury suvalgyciau mandarina, pagalvociau apie kaledas, nereikia net suvalgyt, vien jau praplesti zievele uztenka laugh.gif
Na taip, tu teisi, instrumentine muzika leidzia daugiau fantazuoti. Man is instrumentines labiausiai patinka Willows On The Water.
Oo smagu girdeti, kad vel zadi aplankyti Lietuvele. Na pagal viska tureciau buti Klaipedoj, neaisku kaip cia su tom iskaitu savaitem, bet tikiuosi, kad nepadarys taip anksti.. unsure.gif Tai tikrai butu smagu susitikti. O taipp, jau ir Amarantine turesim, nekantrauju... Hmmm, ka galim specialaus tai progai sugalvoti, kur nueti, ka paveikti? Tikrai sudetingas klausimas biggrin.gif Gal tu turi kokiu minciu? Aisku padarysim keleta nuotrauku ir paskui idesim i foruma, ane? smile.gif Na reikia cia labai gerai pagalvoti happy.gif
Na mano miestas skaitosi prie zemaitojos, bet as zemaite smile.gif na suprantu ka sneka, nes mano geriausia drauge zemaite, bet sneka lietuviskai, kaip as sakau, tik su zemaiciais zemaitiskai laugh.gif Jei ir noresis ka nors parasyt savo kalba, rasyk as suprasiu rolleyes.gif

Tikrai idomus klausimas, ar esu sapnavusi Enya. Na jos nesapnavau. Buna, kad prisisedziu forume, arba prisiziuriu ivairiausiu nuotrauku, padirbu su photoshopu, tai paskui sapnuoju foruma, tas nuotraukas ir pan., bet pacios Enya'os dar neteko sapnuoti happy.gif tai gal kartais tu esi ją sapnavusi? biggrin.gif
LandL
Sveikute,
Aha biski mokslai uzspaude, kad nera kada atsikvepti, norisi greiciau viska atsiskaityti, kad paskui ramiau galeciau atsikvepti ir per iskaitu savaite nereiketu kankintis laugh.gif
Na as dar tikiuosi, kad kadanors teks susapnuoti Enya, nors sapne pamatyti smile.gif Sakai, kad kiti pasakojo apie savo sapnus? Idomu kur cia parasyta, noreciau paskaityti happy.gif As irgi daznai pries miega pagalvoju apie Enya, paklausau muzikos pries uzmiegant, bet taip ir nesusapnuoju. Na bet tikekimes, kadanors rolleyes.gif

Na del naujo albumo Lietuvoj, tai dar nezinau, nebuvo laiko kada islekti. Be to, dabar siomis dienomis ir netureciau pinigu nusipirkt, kainuotu kokia 70 litu wacko.gif Tai savaites gale gausiu stipendija, tai eisiu per visas parduotuves is eiles ir ieskosiu issvajoto albumo wub.gif Na siandien dar tik pirmadienis, tai kas cia zino, gal ir nera dar, bet labai tikiuosi, kad greitai atsiras, ir nereikes laukti metus laugh.gif Jau rasiau i radio stoti "Laluna", kada jie prades groti Amarantine, bet atsako negavau, tad kas cia zino... Zinau, kad per kazkoki Alytaus radija tai jau transliuoja, tik vat, kad nera kaip paklausyti, nevaziuosiu i Alytu pagaudyti radio bangu laugh.gif
Na ziuresiu, dar lauksiu albumo, dabar neturiu sia savaite kur paklausyti, teko paskolinti savo cd grotuva, tai neisivaizduoji kaip as kankinuosi, mintyse tik skamba Enya muzika, baigiu isprotet, kaip man jos truksta.... Na bet kelios dienos ir klausysiu tada diena nakti, atsigriebsiu ir klausysiu iki isprotejimo, o jei dar ir nauja albuma pavyktu greitai isigyti, tai isvis nezinau kas su manim pasidarys laugh.gif
Na va, dabar labai skubu, 2 minutes, reikia buti sporto salej, biski pasportuoti, jau atsipalaiduoti nuo tu knygu laugh.gif Niu tai ikiukas, susirasysim!!!

P.S. Kokia ten fiestike rytoj? blush.gif Gal neperskaiciau ko iki galo? Na jei ten bus chate, tai man nepavyks prisijungti... unsure.gif Na nieko. Tai ikiux thumbsup2.gif
LandL
Aha tikiuosi, kad nereikės labai ilgai laukti... Jau rytoj vaziuoju namo ir penktadieni leksiu i muzikos parduotuves ieskoti Amarantine wub.gif Labai tikiuosi, kad rasiu... ech... jei ne, tai mano naktys bus bemieges laugh.gif Na kaip tu sakei, padielku tai gal jau ir yra, bet nesamone pirkti tokius cd. Na nebent nera kitos iseities, jei originalo jau niekur nebera is senesniu albumu... Na apie singlus, tai kazi ar cia isvis juos leidzia laugh.gif laugh.gif laugh.gif Kartais mane taip nervuoja ta musu salis...
Kaip tau ir visiems kitiems faina, kad jau klausotes. Na as vakar pabandziau pasijungt muzika ant to tranto kompo, kuris yra musu bendrabucio kambary, tai negalejau nustygti is laimes, kad nestriginejo garsas ir pasiklausiau Enya. Na grojo kaip is kibiro, bet vis geriau negu nieko hug.gif Tai sirdis atsigavo, neatsimenu kada paskutini karta jauciausi tokia prislegta kai tiek ilgai neklausiau Eithne. Vakar pajutau toki geros nuotaikos anpludi, kaip koks vaistas nuo depresijos... Nuostabu... Dabar tik iki pilnos laimes truksta rankose laiktyi nauja albuma rolleyes.gif
Na tikrai idomus tavo pasakojimas, kad dauguma dainu Amarantine yra apie meile ir ilgesi.. Kas cia zino, kaip yra is tikruju, tik pacios Enya ir Roma. Idomu butu is tikruju suzinoti kaip vis delto yra is tikruju.. Ech, sudetingas ir paslaptingas tas menininku pasaulis, ne kiekvienam paprastam zmogeliui ji suprasti happy.gif
Na labai tikiuosi, kad bent jau kitose radio stotyse, kurias gali girdeti ir mano ausis irgi prades groti Amarantine, lauksim kitos savaites, tada pamatysim.. Viltis mirsta paskutine...
LandL
Sveika Leya dar karteli flowers.gif
Wooooow siandien esu be galo laiminga, nes uzejau i muzikos parduotuve ir radau ten "Amarantine", dar iki siol negaliu patiketi w00t.gif wub.gif Turbut nesapnuoju, che che. Na tikrai labai smagu, kad taip greitai atsirado, na klausiau, sake atsirado savaites pradzioj, na tikri saunuoliai, tik pagirimo zodziai ir plojimai laugh.gif Dabar nesiskiriu su naujuoju albumu visa diena, be galo man grazi daina "Water Shows The Hidden Heart", mmmm tiesiog fantastika, kai isgirdau pirma karta ta daina, vien tik pradzios keliu zodziu ir muzikos garsu pakako, kad pakeretu mano sirdi ta daina wub.gif wub.gif Visos dainos labai grazios, ir daina "It's in the rain" be galo grazi, ir visos visos laugh.gif Ta Loxian kalba labai liuks skamba. As vis skaitau ir nesuprantu ar cia Roma ta kalba sukure ar kaip cia? Kiek supratau tai taip. Na kazi ar ta jos knyga isvers i lietuviu kalba kas nors whistling.gif Jei taip tai pradesiu taupyt pinigus ir nusipirksiu, na bet jei neatsiras lietuviu kalboj, tai tegu nors ir angliskai biggrin.gif
Tai va. Jau begu, dabar galesim diskutuoti apie nauja albuma happy.gif IKI
moonshadow
[COLOR=blue]
Hello Landl . Nice to see your posts in lithuanian, though I can neither understand nor speak it. I love to just look at foreign languages, trying to imagine how they might sound;
Would you agree to add little greetings to your posts, as well as Leya, and to translate them as you did for "have a nice day"? I enter these short sentences in a repertoire and circulate them with translations to my friends when I send a message. This would give a little publicity to your language as well as making it pleasant for us to discover it. biggrin.gif Thank you and
Bonne journée et bonne fin de semaine (have a nice day and a nice week-end in french) smile.gif [COLOR=blue]
LandL
Hello Moonshadow flowers.gif

Oh, it's very nice, that you interesting in foreign languages happy.gif You know, lithuanian words pronunciation is the same how is written. But here we are writing without lithuanian letters, but its not very important happy.gif

I think, that we can to write greetings and translate it into english. If you interesting how sounds one ir other greeting write here, we will translate happy.gif
There are some words:

Hello - Labas
Good morning - Labas rytas
Good afternoon - Laba diena
Goog evening - Labas vakaras
Have a nice day - geros dienos
Have a nice weekend - gero savaitgalio
Bye - iki, ate, viso
Goodbye - viso gero, viso geriausio
Good luck - sekmes

We hope, that we will help you to learn some sentences, Moonshadow hug.gif
LandL
Hey hey, labukass Leya!

Aha as jau irgi laiminga laugh.gif Negaliu atsiplesti nuo tos dainos "Water whows the hidden heart", nereali daina, man turbut irgi tas pats kaip ir tau, kai isgirstu ta daina - lieku be kvapo, uzsimerkiu ir skrendu kazkur... happy.gif Dabar iskilo problemele, kad vakar man nutruko ausinkes nuo plejerio, tai reikes eiti ieskoti. Vis kazkokie trukdziai smile.gif Bandziau sutaisyti, junginejau tuos laidelius, bet nesigavo man jokio kontakto.. Ech smile.gif
Na man tos visos kalbos irgi labai panasiai skamba, bet labai fainai skamba, ypac kai Enya tomis kalbomis dainuoja, labai tinka jos balsui. Kartais pagalvoju, kad man netgi kitomis kalbomis kaip lotyniskai, geilu, loxianu ir pan. skamba graziau nei angiskai, aisku TIK Enya taip graziai gali sudainuoti wub.gif
Na zinok, del singlo tai nezinau, neziurejau, buvau apakusi, kad radau albuma, ir man tiek dziaugsmo buvo, kad apie singla net negalvojau laugh.gif Na uz cd suplojau 60Lt, bet kaip as sakau, ne piniguose esme, svarbiausia kompaktas su nuostabiausia muzika pasaulyje hug.gif

Cia skaiciau kad net uzmiegi beklausydama naujojo albumo, o kai atsikeli jis ir toliau groja smile.gif Jei as uzmigciau su visu grotuvu, tai turbut susitraiskytu jis ten per nakti ir visi laidai saibom iseitu laugh.gif laugh.gif laugh.gif Juk nepaliksiu per nakti ijungto kompo, nes kambariokes nesutiktu. Jei buciau viena, tai ne abejo klausyciau per nakti, net ir sapnuose laugh.gif
LandL
Na labai tikiuosi, kad tavo plejeris liko sveikas po to trenksmo laugh.gif As bijau sulauzyt vieninteli mano issigelbejima pasiklausyti Enya, kai isvaziuoju is namu laugh.gif Pasiskolinau ausinkes, tai rami sedziu dabar user posted image
Na ziuresiu gal pamatysiu singla kur nors parduotuvej, tai tau pranesiu, o taip tai niekus neraso, bent jau internte... Bet tikrai keista, kad Italijoj jis nebus isleistas.... tai ka jau kalbeti apie musu maza salele... smile.gif

Papasakok, ar esi buvusi Airijoj? Na turbut buvai, koks kvailas klausimas..... Gal buvai kur nors netoli Enya'os gyvenvietes? user posted image
As tai svajoju labai nuvykti i Airija.. Mane tenai labai traukia, grazi salis... Kas cia zino, gal isvaziuosiu kada i Airija, kaip ir belekiek tukstanciu lietuviu huh.gif Nors nesu tuo isitikinusi, bet noreciau. Vien pamatyti ta sali ir pajusti tos salies dvasia....
LandL
Ooo Airija, irgi mano svajoniu salis... user posted image Pagalvojau, kad esi ten buvusi, nes vistik maniau, kad keliauji po pasaulį happy.gif
Fainai, kad ten italai organizavo fanu kelione i Airija, fainai turbut buvo.. As irgi jei kada vaziuociau, tai irgi tikrai ne viena. Mano pusbrolis ir pusesere ten dirba Dubline, tai vis mastau mastau, ir as noriu. Na paturistauti tai liuks, bet siek tiek pagyventi tai isvis jega butu user posted image
Na pasiulymas suorganizuot kazka panasaus tai jega butu, bet nieko negaliu pasakyti, kas bus po metu... Tikrai sunku ka nors prognozuoti unsure.gif Nors taip norisi beprotiskai.. Net nezinau ar mane viena kas nors isleistu whistling.gif
O tai kas pas tave cia Lietuvoj yra like, jei tevai gyvena Ispanijoj? Tai turbut tikrai priekaistaus, kodel ju neaplankai laugh.gif

P.S. As kartais cia netycia su lietuviskom raidem parasau, nezinau ar tu jas gali matyti... netycia is ipratimo gaunasi whistling.gif
LandL
Ei, kur prapuolei Leya tongue.gif
LandL
Sveikute!
Eina sau, labai sorry, kad tiek ilgai neprisijungiau prie intero... Kai paskutinis semestro menuo, tai ir sukisa visus atsiskaitymus, kad nespeji verstis, nors persiplesk pinch.gif Gerai, kad dar neissikrausciau is proto laugh.gif Gerai, jau po savaites prasides atostogos, Kalėdos, faina. Gaila sniegas pries kelias dienas istirpo, ir nesimato kada vel ruosiasi cia jis pasirodyti... sad.gif
Wow, kaip faina, kad sapnavai Enya, geras. As cia pries keleta dienu saukiau Enya varda sapne, labai garsiai, atsimenu ir dabar kuo aiskiausiai smile.gif Na bet, tau pasiseke, kad sapne matei tikra jos veida, o ne kita zmogu happy.gif Fainai. Che che, vargsas zadintuvas, kuris prabudina is sapno, is kurio visai nenori atsibusti laugh.gif laugh.gif
Smagu girdeti, kad jau sausio 2d. grizti. Na tikiuosi, kad niekas cia pas mane niekur nesugalvos isvaziuoti unsure.gif Butu ne kas.. Na tikiuosi viskas bus gerai ir susitiksim. Bet niekaip nesugalvoju, kur galetumem nueit ir ka nuveikti. Dar yra siek tiek laiko, tai dar galima sugalvoti rolleyes.gif Pasiulyk, kokiu turi minciu wink.gif
LandL
Sveikute.
Uzjauciu tave del to gripo, tikrai ne kas. Gerai, kad prie manes jis nekimba, taip karta per desimt metu laugh.gif laugh.gif Tiek juokiaus is to, kai pasakei, jog tavo balsas taip uzkimes, kad jei kas taves nematytu, galvotu, kad kalba vyras laugh.gif laugh.gif laugh.gif Susijuokiau garsiai ant visos klases, gerai, kad nedaug zmoniu laugh.gif
Na siandien jau galima sakyti zinau, kada man reikes lekti i kauna, tai bus sausio 6 penktadienis, del vienos kvailos iskaitos trenktis toki kelia, butinai mat reikia atvaziuoti, nejo susitart pinch.gif O egzas tik sausio 17d. tai teks pasivazineti keleta kartu, pinigai vejais paleisti... Tai va, kaip tik ir bus galimybe susitikti sausio pradzioj thumbsup2.gif
As irgi vis galvoju, kad atsitiko su forumo vadove... Tikekimes jai viskas gerai, as irgi del jos pergyvenu. Ar cia ji supyko, kad kazkas paklause kazko del Enya nuotraukos, ir ji parase, kad nuo siol nieko nerasys, kad nieko neizaistu ar kazkas panasaus... Gal cia tik principai.. tikekimes, kad nieko daugiau, ir tikekimes, kad ji greitai pasirodys, nes visgi Kaledos susitaikymo metas, tikrai butu labai liudna, jei nepasirodytu.... net nezinau kuom mes galetumem padeti, ka padaryti, kad ji atsirastu crying.gif Tikekimes, kad nieko neatsitiko, man irgi visa tai labai nepatinka....
LandL
Labutis labutis!!!
Сhe che, smagu girdeti, kad tu jau pargrizai flowers.gif
Tau taip pat sveikinimai pralekusiu svenciu proga. Siunciau tau sms keleta kartu, bet nezinau ar tu gavai laugh.gif Nes kaip buna su Tele2 rysiu.. Na sia savaite tai jau turbut nesigaus mums susitikti, sausio 5 isvaziuoju vat. Bet sausio 6 tureciau grizti, tai tarkim koki savaitgali galim susimatyti, kaip manai?? happy.gif

Aha tikrai neramu su forumo vadove... na tu ja geriau pazisti, tai zinai, kad yra taip buve, kad parsirasdavo paskui. Na kitiems, naujokams tokiems kaip as, tai keista. As irgi pergyvenu, na tikekimes, kad ji gyva ir sveika. Na be abejo, kad nera taip lengva, nera taip paprasta vienai paciai tvarkytis ir prisiimti atsakomybe uz viska kas cia vyksta..
As zinok nezinau nieko apie ta torta, matai, tada nebuvau dar aktyvi sito forumo lankytoja, tad nezinau kaip ten kas, bet pastebejau, kad vis minimas tas gimtadienio tortas..
Liudna...

Na tai va, lauksiu tavo minciu ir pasiulymu sorcerer.gif Ikiukas.
LandL
Sveikute!!!

Norejau padekoti uz susitikima sestadieni thumbsup2.gif ACIU! Tikiuosi, kad kelione tavo buvo sekminga i Italija wink.gif IKiukas!
LandL
Labas Leya!
Na kur prapuolei taip ilgai?? unsure.gif Tikiuosi, kad ten pas tave viskas gerai. Lauksiu sugriztant i foruma hug.gif
LandL
Dziaugiuosi, kad tau viskas gerai hug.gif Matei forumo vadove jau pasirode...
Na lauksiu taves cia forume, kai turesi daugiau laiko. Sekmes tau ten su visais darbais, kad spetum viska padaryti happy.gif

Ikiukas hug.gif
LandL
Sveika Leya! w00t.gif
Ar dar esi tarp gyvuju? Kaip laikais, turbut daug uzsiemus esi.. Ziurek nepersidirbk biggrin.gif Lauksiu taves cia thumbsup2.gif
Dovile
labute rolleyes.gif
perskaiciau viska,ka raset shifty.gif
malonu susipazint laugh.gif flowers.gif
LandL
Sveika Dovile w00t.gif
Labai malonu, kad prisijungei prie musu dideles forumo seimos flowers.gif Na lietuvaiciu jau busim trys, smagu laugh.gif
Malonu ir man susipazinti! Papasakok ka apie save, apie tai kada pradejo patikti Enya muzika, kokios dainos megstamiausios? rolleyes.gif Kad jau perskaitei viska, ka su Leya rasem, tai lauksim ziniu ir is taves, Dovile sorcerer.gif

Tai sekmes, tikiuosi greitai cia vel apsilankysi hug.gif
Iki
Violet
Did we find another fan from Lithuania? shifty.gif

Welcome to EFO Dovile smile.gif
LandL
Yes, Violet we found another fan from Lithuania sorcerer.gif Thats realy great!!!! thumbsup2.gif happy.gif
Dovile
hallo smile.gif

niu stai as ir vel cia.pati nustebau,radusi toki foruma...maniau,kad butu idomu padiskutuoti su tais,kam patinka ENYA muzika.
kada gi man pradejo patikti?oj net nezinau.. gal tada,kai isgirdau "May It Be"... daina,sukurta filmui "Ziedu valdovas" ,mane tikrai suzavejo.o del filmo tai as tiesiog alpau... w00t.gif tiesa,buvau ir anksciau girdejusi jos dainas...bet tada kazkaip didelio demesio neatkreipiau...
o vat isgirdus "Amarantine" labai parupo pasidomet daugiau smile.gif
dabar,kai pagaliau turiu daugiau jos dainu,klausausi del daugelio priezasciu.visu pirma,jos muzika,balsas,tos melodijos, mane labai ramina....nuteikia gerai ir optimistiskai.kadangi esu didele svajotoja,jos muzika man padeda isijausti i save ir fantazuoti...jautriai jauciu kiekviena nata,balso virptelejima...kiekviena daina atspindi vis kitokia nuotaika.stebiuosi,kiek daug muzikiniu atspalviu sugebeta perteikti...tiesiog nuostabiai ikvepia kurybai ir gyvenimo dziaugsmui . daugelis dainu pakyleja,suteikia ramybes ir dziaugsmo sirdutei...
anksciau tiesiog nebuvau subrendusi tokiai muzikai.

niu o labiausiai patinkancios dainos... manau,kaip ir visiems,kas ju klausosi dideli ispudi palieka "Only Time" (pirmas E. klipas,kuri maciau ).
besiklausydama "Florar's Secret" jauciuosi nuostabiai... kupina gyvybes daina.
labai grazi savo zodziais "Pilgrim".ir melodija tokia lengva...apie kiekvieno gyvenimo kelia,saves suradima...niu tiosiog stulbina savo izvalgumu..
"One By One" dziugina labai labai labai laugh.gif jos balsas skamba taip...kaip neskamba niekas.ir tai,kas noreta pasakyti toje dainoje,butent ir atsispindi tuose zodziuose...jos balse.jis man atrodo kazkoks prasmingas ...
apie kiekviena daina,apie kiekviena skambesi galima kalbet tiek daug..ENYA-neitiketino talento zmogus.ji sugeba pajausti tiek daug viename zodyje,ir nuostabiai viska perteikia ...
"Hope Has A Plase", "Once You Had Gold"-tai dainos,turincios gilia prasme.sutinkat?o ypac antoji...
"La Soadora" man labai primena "Ziedu Valdova".tarsi muzikos garsais butu piesiamas nuostabus gamtos grozis...

O apie dainas,esancias "AMARANTINE" albume,noreciau parasyti issamiau ir daugiau. bet jau kita karta wink.gif

dar buvo prasymas papasakot apie save..niu cia gal reikejo pradzioje tongue.gif bet nesvarbu .
gyvenu as Lietuvos sostineje.kaip tik pries Kaledas,siu metu 24(Kucios) man jau bus 18 metuku...vajej,kaip tas laikas greit bega.neskubekim gyventi,vistiek laiko tekmes nepakeisim. mellow.gif man labai patinka menas(daile,muzika,literatura ir pan...),bei... istorija smile.gif ai,uzteks apie mane...

palauksiu ,kol atsiras dialogas. negrazu kalbeti monologu tongue.gif
LandL
Sveika Dovile,

Wow, labai fainai buvo skaityti dar vienos fanės mintis apie Enya muzika!!! tongue.gif Aciu. Faina!
Gaila Leya kazkur prapuole.. bet tikekimes, kad greitai atsiras. As taip dziaugiuosi, kad atsiradai siam forume, Dovile. Cia man labai patinka, visi draugiski, mieli, tiesiog jauciuosi puikiai bendraudama su sio forumo zmonemis!!! Dar pasichatinam karts nuo karto, tai is vis faina! tongue.gif Tau cia patiks tikrai!!!

Taip tu teisi, Ziedu valdovas tai super filmas thumbsup2.gif May it be tai tuo labiau laugh.gif Taip pat labai patinka ta daina, bandziau netgi ta daina ten truputi paskambint ant gitaros laugh.gif Nors su ja visiskai groti nemoku, hi hi hi. Brolis trumpai paaiskino, susiradau internete tabus ir sau pagroju, kai pasiskolinam gitara. Kazi ar kas nors is mano tokio grojimo galetu atpazint ta daina laugh.gif Na nesverbu.. svarbiausia noreciau ismokt grot su pianinu.. bet pirma reikia ji turet.. zodziu, svajuko drambliones..

Na taip, Amarantine albumas dabar tai jau pagrindine diskusiju tema, ivairus Enya pasirodymai TV sou ir pan. Na jau skaitei turbut mano pasisakymus, tai nebesikartosiu laugh.gif Isijungiu plejeri ir klausau klausau vis is naujo ir is naujo, Amarantine albuma, o ypac "Water shows the hidden heart"! wub.gif

Zinai, del "Only Time" dainos kaip alpdavau taip ir tebealpstu, mano mylimiausia daina. laugh.gif Atsimenu, kai klausydavausi prilipusi prie radijos kai pradedavo groti dar mokyklos laikais, dar per tuos visus rugsejo 11 isykius, tik ir laukdavau kada gros..

Faina, gimtadienis per Kucias, pasiseke tau. Tikrai pasveikint nepamirsiu laugh.gif

Faina, aciu, dar karta kad prisijungei cia prie musu. Vis negaliu atsidziaugti.. Tikekimes Leya greitai atsiras, pasiilgau! kazi kur ji prapuole.. unsure.gif LEYA COME BACK!!! flowers.gif

Niu tai iki, Vilniete tongue.gif
Dovile
labute.

Vakar norejau parasyti,bet neprisiverciau...Ka tik bedarydavau,ka beparasydavau,atrode,neturejo prasmes.. Truputi liudnokos dienos tiek siandiena,tiek vakar diena.
lyja.
Tik su Enya gera.niekas manes taip nenuramina,kaip jos muzika.

Klausytis "Amarantine" man labiausiai patinka,kai lyja.Kai pasilieku pati sau viena. "I'ts In The Rain".Taip ir isivaizduoju save stovincia lietuje...Gydantis lietus,padedantis viska istverti...Ir kazkas,kam galeciau dainuoti ta daina... manyciau,kad man ji labiasiai patinka is "Amarantine".nors kiekviena kart atrodo vis kitaip.. happy.gif

http://enya.szm.com/discography/itsintherainb.jpg

"Water Shows The Hidden Heart".Zodziais neaprasysiu.Viena geriausiu dainu...tokia gili..ir gerai,kad tu zodziu negaliu suprasti.taip net dar graziau...net verkti norisi nuo to grozio...

groji gitara.kazkada ir as labai norejau."Norejau"...

su kitais forumieciais dar nebendravau.

vakar pirma karta maciau irasa,kaip Enya dainuoja gyvai.kaip bendrauja.butent taip ja ir isivaizdavau.ji dar labiau iskilo mano akyse.tiek daug teigiamos,tyros emocijos... wub.gif innocent.gif

"It's In The Rain" pasirodys balandzio 3 d?! w00t.gif wub.gif kaip nuostabu...
Violet
Welcome to the forum Antanas smile.gif

w00t.gif Another fan from Lithuania!
oregonwinebaby
Welcome! IPB Image
LandL
w00t.gif w00t.gif w00t.gif OHO! Labas, Antanai!!! Labas Dovile taip pat!

Labai malonu, kaip dziaugiuosi, kad musu vis daugeja. Jau 4! hug.gif Sveikas atvykes i musu miela foruma, Antanai! Man atrodo, kad Lietuvoje yra ir daugiau uzsislepusiu Enya gerbeju. Che che, kaip smagu susipazinti! Kad zinotum kiek as laikau Enya klipu ir visokiu kitokiu jos video, brolis pyksta, sako susirasyk daug vietos uzima. Matyt reikia naujo hardo laugh.gif Lauksim ziniu apie tave Antanai!!!

Zinai, Dovile, visiskai sutinku, kad Enya muzika nuramina, ji be galo man padeda sunkiomis akimirkomis! Paklausau ir tarsi ramybes banga nulieja, neapsakomas jausmas.. fantastika. "Water shows the hidden heart" labai ypatingai mane veikia. Tai viena is dainu, kuri turi labai stipru efekte. Uztenka viena kart paklausyti ir nuplauna visus rupescius nuo sirdies. Keista, kad daina taip gali veikti. Jei kas, iskart isijungiu sita daina, neapsakomas jausmas ja klausant.. Reikes dar isigilinti labiau i save kai klausysiuos smile.gif Tiesa daznai net nubega asara beklausant water shows the hidden heart. Man super, antroj vietoj po Only Time. Nes Only Time irgi super jausmus sukelia..
Ne gitara as negroju laugh.gif To grojimu nepavadinsi, kai patamtai kelias stygas laugh.gif Bet nieko, per daug nesisieloju.. dar yra laiko ismoksiu, bet pirmiau noriu grot su pianinu.. dreams dreams dreams...
Taip, visiskai sutinku, Dovile, del Enya bendravimo, kur rasei, kad paziurejau video. As ziuriu ziuriu ir negaliu atsiziureti. Faina! Matosi nuosirdaus, malonaus zmogaus bendravimas. Tikrai nezinau apie ka dar galeciau taip sneketi kaip apie Enya. Jei vien is video matosi tas dvasingumas, tyros, teigiamos emocijos. Tiesiog sventoji, man kartais taip atrodo! happy.gif

Gaila, "It's in the rain" singlas kazko nepasirode.. Nera jokiu oficialiu ziniu apie tai.. Na, bet Lietuvoj cia kaip visad nieko nebus, ne kvapelio to singlo nesulauksim... O gal ten yra Vilniuj kur nors, sakyk? Atvaziuosiu nusipirkt! laugh.gif

Dar norejau paklausti abieju. Gal dazniau klausot radija, tai gal zinot ar bent groja Amarantine per radiocentra ar M-1?? Nes kiek ziurejau internete nieko.. mane taip nervuoja, kad negaliu.. Kazkada maciau dar cia pacioj pradzioj po albumo isleidimo, grojo kazkokiam Alytaus radijuje, bet daugiau niekur.. Na tirkiuosi, kad as labai klystu. Tai jei turit kokiu ziniu, rasykit flowers.gif

P.S. Dar norejau paklausti, kaip suzinojot apie sita foruma? flowers.gif

Ikiukas!
Dovile
labukas hug.gif

Sveikas,Antanuk! hug.gif wub.gif

LandL ,niu musu daugeja!pakvieciau cia drauga happy.gif .
klausei,kaip suzinojau apie foruma.tiesiog per google ieskojau "ko nors lietuvisko " apie Enya.ir radau biggrin.gif

radijo neklausau,bet kiek inernete ziurejau,nieko nesimato pinch.gif .o del singlo...gaudysiu zinias ispletusi ausis it lokatorius tongue.gif !

Enya sventoji.sitoj vietoj sutinku!
man atrodo,kad jos muzika taps klasika.sakykit,ka norit,bet taip turi but! ! !

uzbegau apsidairyt.niu,kita kart parasysiu daugiau.ikizz hug.gif
LandL
Labuka hug.gif
Kaip smagu! smile.gif Vis neatsidziaugu, kad radai sita foruma. Reikia ieskoti Leya'os.. imu nerimauti kur ji taip ilgai pradingo.. crying.gif

Ech, ta musu radija isvis nusirito.. nervuoja, del to ir neklausau, visoki mesla tik ir leidzia.. pinch.gif

Ziurek ziurek, gaudyk zinias, jei ka pamatysi kartais tai pranesk del singlo laugh.gif

Zinok, sutinku visu simtu procentu, kad Enya taps klasika, kitaip ir buti negali!!! Gaila, kad kiek teko skaityt musu lietuviu atsiliepimu siaip ivairiose puslapiuose, tai nieko jie nesupranta, daznai vertina pagal kelias dainas, nieko nezino ir sneka nesamones.. ai, ka noret... Lietuva.. reik begt is cia rolleyes.gif Bent jau paskutiniu metu tokia mintis apsedusi whistling.gif

Niu ikiux, lauksiu naujienu! sorcerer.gif
Dovile
labute hug.gif

perziurejau daug Enya video...ypatingai sitas mane suzavejo:
http://youtube.com/watch?v=pCnd8QJrN24&search=enya
kaip ji pasakoja apie visa tai..o ypatingai pabaiga...nuostabu.net susigraudinau crying.gif wub.gif

o vos pamacius http://youtube.com/watch?v=n56kvOoFZXE&search=enya supratau,kad matau angela! kokia ji cia grazi! wub.gif

o ar tu turi visas jos dainas?nes pasiklausiusi pavieniu dainu supratau,kad man tiesiog butna jas tureti! pvz http://youtube.com/watch?v=4pZzZ-CfPCI&search=enya . http://youtube.com/watch?v=j3Z6HlD3-SU&search=enya .

dazniausiai mane pravirkdo "May It Be" http://youtube.com/watch?v=ANjihDM0sd8&search=enya . ar man taip atrodo,ar dainuodama cia ji tikrai susigraudino?jos balse girdisi toks virpesiukas...

isgirde kelias dainas,mano tevai pavadino tai "laidotuviu muzika" blink.gif pinch.gif wacko.gif gyvenime taip nepagalvociau! wacko.gif liudna girdet tokius zodzius...o tiek daug man dar nera davusi nei viena muzika!

tikrai,kur gi Leya huh.gif ?

kazkada svajojau tureti pianina...zinai,kai dar budavau mazesne,eidama namo girdedavau,kaip tame paciame name,gal kokiam pirmam auskte ,skamca pianinas...kazkas grojo ...dabar jau nebesigirdi... bet kaip butu saunu! happy.gif

kazkaip butent sis forumas mane paskatino dar labiau kibt i anglu kalbos mokslus.norisi kazka parasyt ir nesigauna isreikst minciu taip,kaip norisi..

begt is Lietuvos?o kur? tongue.gif pasvajoju ir as... man labai patinka gamta..!ir kai girdziu,kaip pati Enya apie ja kalba,kaip gamta ikvepia ja ir panasiai...ojj phone.gif !

tikrai,kur gi Leya huh.gif ? turi kokiu kitu rysiu su ja?

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.