O, Leya, labai idomi istorija, kokie grazus zodiai, taip faina buvo skaityti. Tiesiog skaitau ir vaizdiniai mintyse iskilo

Wow, kaip faina, kad sokai, ir dar pagal Enya muzika, turetu atrodyti tikrai nepakartojamai

He, idomu ka tada mokykloj galvojo mokiniai ir mokytojai, kai visus sokius statydavai pagal jos muzika?

Tikrai labai faina

Tu tikra saunuole

Daugiau tokiu kaip tu, he he, butu labai idomu pamatyti.. skamba Enya daina, iseina faini zmogeliukai ir soka, susilieja su ta muzika ir atiduoda visa save, kad sokis ir muzika taptu kaip vienas, be galo idomu kaip atrodydavo tavo statyti sokiai...
As irgi dabar ne dienos negaliu be Enya muzikos. Sios muzikos poreikis man yra toks pat kaip oras, maistas, tiesiog nebeisivaizuoju savo gyvenimo, jei negaleciau klausytis Enya... Ji skamba ne tik mano ausyse, bet ir mano telefone (gaila be zodziu).
Sis forumas labai man patinka, as taip pat niekur daugiau nesiregistravau ir nesiregistruosiu, nes manau cia pats sauniausias forumas, visi labai draugiski ir malonus, tiesiog kai prisedu prie interneto iskart einu i sita foruma

Smagu bendrauti su zmonemis, kuriuos sieja vienas ir tas pats dalykas, su niekuo kitu taip nepasnekesi, taip nepabendrausi kaip cia. Cia visi vienas kita supranta, padeda, tiesiog sitas forumas jau kaip namai pasidare

Ir as daznai pagalvoju, kodel as anksciau neismokau naudotis, nesupratau kaip ir kas, juk nebuvo taip sunku, na bet dabar labai dziaugiuosi, kad galiu bendrauti cia su visais. Tikrai taip keista cia skaityt lietuviskai

Labai faina, vis dar negaliu atsidziaugti, visgi forumas yra forumas, o el.pastas tai man kazkaip netraukia. As dazniau uzsuku i si foruma, negu savo pasto dezute
Maciau, ten idejo kazkas Amarantine video istraukas kaip supratau, ir vel man problema su tuo real playeriu. Cia kompiuteriu klasej nera tokio dalyko ir instaliuoti yra uzblokuota.. taip liudna, kad negaliu pasiziureti, bet nieko, grisiu namo kada ir paziuresiu, bet tas smalsumas neduoda ramybes
As irgi cia ieskojau radio stociu tinklapiuose ka nors apie Amarantine, kada gors ir pan. bet nieko neradau dar kol kas. Sakiau, kad rasysiu laiskus i pagrindines stotis, kad ka nors darytu
Kokios yra tavo 3 pacios megstamiausios Enya dainos? Man tai labiausiai patinka Only Time, Ebudae, Only If, aisku visos dainos be galo megstamos, bet taip idomu, kokios pacios megstamiausios

Pati is paciu megstamiausiu tai Only Time, na pats tekstas tiesiog labai su gilia mintimi, tai daina suteikianti susimastymo apie visa supanti pasauli ir apskritai apie gyvenima..., na, o dainos muzika ir balsas tai net be zodziu, jie visa laika yra nepaprasti, virpinantys sirdi ir tokie nuostabus, kad nemoku zodziais apsakyti